Pora na kolejną porcję newsów. W niniejszej publikacji będą się mogli Państwo zapoznać z decyzjami strategicznymi, związanymi z rozwojem marki DETEEM, które zostały podjęte stosunkowo niedawno.
Bardzo cieszy nas fakt, iż coraz częściej internauci zaglądają na naszą odmienioną stronę internetową, „podglądając” nie tylko dział aktualności, ale przede wszystkim naszą dedykowaną ofertę współpracy, listę rozmaitych certyfikatów oraz specyfikację produktów. Chcemy gościć w Państwa domach także za pośrednictwem smartfonów, dlatego nasza witryna internetowa jest dostępna również w wersji mobilnej. Ale to nie wszystko!
Wraz z początkiem sierpnia zaprosimy Państwa do regularnego śledzenia oraz polubienia zaktualizowanego konta na portalu społecznościowym Facebook, które za kilka tygodni nabierze nowego kolorytu i zacznie ponownie tętnić życiem. Wówczas będą się mogli Państwo zapoznać z tym, z czym w firmie DETEEM stykamy się na co dzień. – Osoby, które będą przeglądać nasz profil, otrzymają sporą dawkę wiedzy na temat walorów mięsa, które wyjeżdża z naszego zakładu. Odsłonimy kilka tajników związanych z procesem produkcyjnym oraz tym, na co zwracać uwagę, by zaopatrzyć się w produkt mięsny o najwyższym standardzie. Przygotowujemy także kilka niespodzianek, ale na tę chwilę nie będziemy odkrywać wszystkich kart – tajemniczo uśmiecha się Danuta Szpurtacz, założycielka naszego przedsiębiorstwa.
Poprzez odsłonę facebookową będziemy raczyć Państwa nowymi ofertami, a co za tym idzie – również promocjami oraz stopniem rozwoju firmy. Regularnie – poprzez www.facebook.com/DeteemDanutaSzpurtacz – będziemy z chęcią przyglądali się opiniom Czytelników, które bardzo sobie cenimy, prosząc np. o wzięcie udziału w ankiecie, tudzież wyrażenie zdania na dany temat. Jesteśmy chłonni Państwa opinii, kreatywnych komentarzy oraz pomysłów, dzięki którym nasza firma będzie mogła wspinać się na wyżyny – nie tylko w aspekcie mięsnym, ale również interaktywnym i społecznościowym.
A propos rzeczonego rozwoju. Jak wiadomo, w DETEEM kupujemy, sprzedajemy oraz obrabiamy (trybujemy) mięso drobiowe (nogi kurczaka – bez kości, ze skórą), z indyczki (udo – bez kości, ze skórą) oraz wołowinę. Nasz zakład mieści się w Kowalewie, lecz wkrótce owa lokalizacja nie będzie jedyną, działającą pod naszym brandem. Staramy się działać prężnie, regularnie zwiększając zakres i wielkość produkcji, podpisując coraz większą liczbę umów z pracownikami oraz poszukując nowatorskich rozwiązań logistycznych. Co więcej, wzrost zapotrzebowania na nasze usługi sprowokował do zintensyfikowania rozmów dotyczących strategii rozwoju. Finalnie podjęliśmy decyzję o uruchomieniu drugiego zakładu produkcyjnego, co ponownie diametralnie zmieni oblicze DETEEM. – Faktycznie taka decyzja została podjęta – komunikuje Danuta Szpurtacz. – Mogę z dumą powiedzieć, iż z utęsknieniem wyglądamy dnia następnego. Dnia, w którym dokonamy oficjalnego otwarcia filii w Gorzupi. Cieszę się, iż wykonujemy kolejny krok w perspektywie rozwoju.
Niebawem – zarówno poprzez stronę www, jak i profil na fb – powiadomimy Państwa o szczegółach związanych ze wspomnianą inwestycją. Oczywiście nie zabraknie ogłoszeń rekrutacyjnych, gdyż – co może uchodzić za truizm – nowe hale produkcyjne nie będą mogły funkcjonować bez kolejnej grupy doświadczonych, sumiennych oraz pracowitych współpracowników.
Jako że rozpoczął się okres wakacyjno-urlopowy, każdemu, kto wybiera się na wypoczynek, życzymy niezapomnianych wrażeń oraz pozytywnego naładowania akumulatorów! W trakcie urlopu i poza nim – JEDZCIE WYŁĄCZNIE DOBRE MIĘSO! 🙂
(DEETEM)